لینک مشکل دارد ؟
من یه گرافیگ 7770 دارم یهو تصویر رفت و الان که سیستم روشن میکنم چراغ مانتیور سبز میشه و مانتیور بالا نمیاد دیگه ولی اسپیکر رونشنه میره تو ویندوز سییستم
لینک مشکل دارد ؟
من یه گرافیگ 7770 دارم یهو تصویر رفت و الان که سیستم روشن میکنم چراغ مانتیور سبز میشه و مانتیور بالا نمیاد دیگه ولی اسپیکر رونشنه میره تو ویندوز سییستم
|
ایراد شما فرق داره با این مورد تاپیک .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASER_JAB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ایراد شما فرق داره با این مورد تاپیک .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASER_JAB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (08-08-16)
میشه راهنمایی کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تاپیک بزنید . ولی کارت را در بیارید پایه های کارت رو با پاک کن تمیز کنید . اگر با مبدل به مونیتور وصل کردید با یک مبدل دیگه تست بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASER_JAB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (08-08-16)
چشم تمام این کارها رو کردم گرافیگ فن هاش میچرخه ولی خیلی سردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks